Overgang 19/09!

Dag ouders, leden en sympathisanten

Benieuwd wie jouw nieuwe leiding wordt?
Nieuwsgierig naar het nieuwe jaarthema?
Klaar voor een spannend parcours?

Naar jaarlijkse gewoonte staat onze overgang gepland op zaterdag 19 september!

Omwille van het coronavirus zal de overgang niet verlopen zoals we het gewend zijn, het parcours zal op verschillende momenten afgelegd worden door de verschillende takken.
De planning ziet er dan alsvolgt uit:

10u30-12u00: Kapoenen
12u00-13u30: Kabouters
13u30-15u00: Welpen
15u00-16u30: Jonggidsen
16u30-18u00: Jongverkenners
20u00-22u00 Givers + Jins
(Einduur van de jins kan uitlopen aangezien de leden mee afbreken)

Gelieve het veld te betreden langs de groene poort en voor het einde van je tijdslot weer te verlaten langs de parking aan de zijkant van de vantichelenlei.

Wegens een besluit van Scouts & Gidsen Vlaanderen zijn ouders niet toegestaan op de overgang. Wij hopen hiervoor op jullie begrip en medewerking.

Een link naar de youtube-livestream van de overgang kan je HIER vinden.

Naar jaarlijkse traditie zal VASAS ieder lid voorzien van een drankje en een pannekoek.

Wat neem je mee?
-Slechte kledij
-Propere kledij voor achteraf
-Mondmasker (verplicht vanaf 12j)